CERITA TERBARU

Friday, 9 December 2011

kantoi..!! Artis kacak minat cinta sejenis

TERLOPONG seketika mad bila membaca satu artikel cerita mengenai seorang artis kacak berperangai tidak senonoh. Jika melihat pada susuk tubuh badan, mungkin ramai yang tidak menyangka artis ini mempunyai nafsu bertentangan dengan tuntutan agama.

Artis ini pernah bercinta dengan selebriti popular dan daripada pengalaman itu, peminat beranggapan dia seorang lelaki yang masih menagih cinta wanita.
Menurut rakan artikel tersebut, cinta artis ini sebenarnya sudah beralih arah apabila meminati kaum sejenis. Sejauh mana kebenarannya, mad sendiri sukar pastikan kecuali jika artis ini berani tampil memberi kenyataan.

Apa yang menjadi bualan hangat media ketika ini apabila artis ini bergambar dengan pasangannya dalam keadaan seksi di dalam sebuah hotel. Rasanya, tidak perlu mad terangkan ‘posse’ seksi yang dilakukan, cukup sekadar peminat menggambarkan artis ini beraksi tanpa baju. hai.....


menurut sumber rakan media ini berkesempatan melihat beberapa keping gambar seksi artis ini yang menampakkan dia bersama pasangannya cukup mesra.


mad cuba berfikiran positif mungkin gambar sebegitu diambil sekadar suka-suka. Tetapi bila  memikirkan cerita artis ini mempunyai teman lelaki, nampaknya gambar ini boleh mengundang kontroversi pada dirinya.

Sumber rakan  itu turut menyatakan buat masa ini, gambar berkenaan belum lagi dikeluarkan blogger. mad pun bimbang andai gambar ini disebarkan.

Apa yang mad harapkan, artis kita pandai bawa diri bila membabitkan hal peribadi. Memang artis juga berhak mempunyai ‘privacy’ sendiri, tetapi jika terkantoi gambar tidak senonoh, kelak seluruh keluarga berasa malu. ingat!!, berhati-hati ketika bersosial.

nantikan isu gambar tersebut..!!

No comments:

Post a Comment

SEBARANG KOMEN MAHUPUN KRITIKAN AMAT DIALU-ALUKAN..AGAR DAPAT KITA MEMPERBAIKI DIRI DIPENULISAN AKAN DATANG..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011@2012 all right reserved by muhammad yamaluddin@diari hatiku