CERITA TERBARU

Sunday, 15 January 2012

Datuk Siti Nurhaliza Dicalonkan Dalam 6 kategori di Intuned Music Awards 2011

Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dicalonkan dalam enam kategori di Intuned Music Awards 2011. Intuned Music Awards merupakan anugerah yang menghimpunkan artis dari seluruh dunia.

Penyanyi lagu Biarlah Rahsia itu dicalonkan dalam kategori “Artis/Band Pilihan”, “Penyanyi Solo Wanita Terbaik”, “Album Terbaik”, “Muzik Video Terbaik”, “Penggunaan Media Sosial Terbaik” dan “Penyanyi Wanita Paling Seksi”.

Dalam kategori “Artis/Band Pilihan”, Siti bakal bersaing dengan Avril Lavigne, Kim Hyun Joong, Lady Gaga, Agnes Monica dan Super Junior.

Manakala dalam kategori “Penyanyi Solo Wanita Terbaik, antara pesaing sengit Siti termasuk Taylor Swift, Shakira, Christina Aguilera, Lady Gaga, Agnes Monica dan Adele.

Sementara dalam kategori “Album Terbaik 2011”, antara yang tercalon termasuk “All Your Love” Siti Nurhaliza, “21” Adele dan Born This Way” Lady Gaga.

Lebih manis, semalam merupakan hari ulangtahun Siti yang ke 33. Penyanyi itu bersama suaminya kini sedang bercuti di Dubai meraikan hari bahagia tersebut.

Dalam perkembangan lain, satu dokumentari khas “Siti Nurhaliza” yang telah disiarkan di saluran HISTORY pada pukul 10 malam tadi. (KLIK SINI) untuk lihat video.

No comments:

Post a Comment

SEBARANG KOMEN MAHUPUN KRITIKAN AMAT DIALU-ALUKAN..AGAR DAPAT KITA MEMPERBAIKI DIRI DIPENULISAN AKAN DATANG..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011@2012 all right reserved by muhammad yamaluddin@diari hatiku