CERITA TERBARU

Saturday, 19 November 2011

pergi tak@ jangan pergi..

sakit kepala ni..confius..tak tahu nak buat keputusan..samaada nak pergi atau tak nak pergi..pergi mana mad....?? ya kan nak pergi mana arh..
sebenarnya ceritanya macam ni...setiap tahun syarikat stok tempat mad bekerja sekarang ni..klik sini...akan membuat anjuran makan malam sambil berkongsi pendapat bersuai kenal antara semua kakitangan..disamping memberi penghargaan kepada market yang telah mencapai target yang telah ditetapkan..kira lumayan juga lah kalau terpilih..

tetapi...sepatutnya yang hadir untuk jamuan makan malam itu adalah bos tempat mad berkerja..tetapi tidak dapat hadir disebabkan masalah kelurga ..so mad terpaksa mengantikan tempat bos mad tu la..sebab.. setiap market kena hantar 2 wakil..wajib..!! tempat dah disediakan..so mahu tak mahu terpaksa jugalah mad pergi..

bukan apa..mad takut sangat pergi ni..cox tempat jamuan makan malam tu..kira macam high class la..untuk golongan2 vip..mad ni tak biasa pergi tempat ni..dan mad boleh bayangkan..keadaaan disana yang penuh dengan  adat..kemewahan..ish...sakit kepala den ni..

makan pun guna sudu na garpu,,tak boleh ini la..tak boleh itu la..ish..pastu mad terpaksa juga berbual dengan mereka semua...dihantamnya mad bahasa orang putih..habis lintang pukang mad lari..
tapi..nak buat macam mana kena juga pergi..
harap tak adalah benda buruk yang terjadi nanti..
tapi kalau mad fikir-fikir..o k jugalah la..cox ni kira tanggungjawab mad la..so kenalah pikul..jadi bos sekejap..but bukan selamanya..wakil bos la..jangan nak perasan mad oi..

tak tahu mad nak pakai baju apa nanti..tarikh tu pada.20/11/2011..takut ada..suka pun ada juga..
apapun kira satu pengalam la buat diri mad..


kalau nak tahu..apa fesyen yang mad dan apa yang berlaku..jangan lupa nantikan sambungan kedua nanti...k mad nak pergi shoping dulu...
bye......

No comments:

Post a Comment

SEBARANG KOMEN MAHUPUN KRITIKAN AMAT DIALU-ALUKAN..AGAR DAPAT KITA MEMPERBAIKI DIRI DIPENULISAN AKAN DATANG..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011@2012 all right reserved by muhammad yamaluddin@diari hatiku